Skogen alpakka - Skogens Sverre

Sverre er Signe sin cria i 2015 og vår første cria etter vår egen Blockbuster. Sverre ble født sommeren 2015 og er en veldig staselig gutt. Sverre er den elegante og litt mer forsiktige unge herremannen i flokken.

På alpakkautstillingen 2016 stilte Sverre i en av klassene med hardest konkurranse - Hvit, hingst, junior (6-12 mnd). Det var 16 alpakkaer i klassen og dommeren delte klassen i to. Det ble dermed delt ut to førstepremier, to andrepremier osv. Sverre fikk en meget respektabel 2. premie og fikk meget gode tilbakemeldinger fra dommeren. Like moro var det at det var Sverres halvbrødre (Blockbuster-avkom) som fikk de to 1. premiene OG de to 3. premiene, i denne klassen.

Sverre fikk en 1. premie i klassen hvit junior hingst på fiberutstillinge til Alpaca&Friends i Sverige, 2016. Han hadde fjerde best poengsum av alle.

Sverre fikk nok en 1. premie i klassen hvit ungdyr hingst på alpakkautstillingen i Flå, 2017. Nok en gang beviser Sverre at han er en av Norges beste, hvite hingster. I tillegg fikk han en fjerdeplass i hvit, ungdyr (meget hard klasse) på fiberutstillingen i Oslo 2017 og en 2. plass på fiberutstillingen til Alpaca&Friends i Sverige 2017.

I 2018 fikk Sverre en respektabel 4. premie i en konkurranse hvor to av hans halvbrødre (Blockbuster-avkom) fikk 1. og 2. premie og han gjentok affæren med nok en 4. premie på fiberutstillingen det året.

Sverre er til salgs til en gunstig pris, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ved interesse.

 

Norsk Alpakkaregister (NAR)

Klikk her for å se informasjon om Sverre i NAR.

Stamtavle

Født: 7.6.2015

Far: EP Cambridge Blockbuster

Mor: Ambersun Signe

 

Avkom og paring

Sverre har vist at han er en av de bedre hingstene i Norge og bør få muligheten til å vise hva slags avkom han kan produsere.

 

Fiberstatistikk

 

Hva vi mener om Sverre

Sverre er en staselig ung alpakka med stort potensiale for å bli en avlshingst!

Bjørn

 

Alpakkaforeningen

Vi er medlem av Den Norske Alpakkaforening!
www.alpakkaforeningen.no

dnalitenlogo

Kontakt oss

Telefon: 413 00 878
Epost: post@skogenalpakka.no
Adresse: Bingenveien 35, 1923 Sørum (Lillestrøm kommune)

NB: Skal du på alpakkavandring? Se adresse på www.alpakkavandring.no 

Org. nr. 991329722 MVA

Back to top