Skogen alpakka - Enghaugen Hege

Hege er ei brun hoppe som overrasker stadig. Hun kom til oss som ganske ung og har utviklet seg til å bli en nysgjerrig og spenstig jente. Hege har blodslinjer fra Peruvian Auzengates, som var en meget godt kjent hingst i mange år. Hege har en brun, tett og fin fiber med god lengde.

 

Norsk Alpakkaregister (NAR)

Klikk her for å se informasjon om Hege i NAR.

Stamtavle

Født: 10.8.2012

Far: Compass Auzengate's Pride

Mor: Enghaugen Benita

 

Avkom og paring

  • Hege ble bedekket for første gang juni 2014 med Ambersun Pluto. Pluto har både Warrior/Conquistador og Auzengates genmateriale i seg. Sommeren 2015 ble Erling født og Hege er en veldig flink førstegangsmamma.
  • Hege bla paret med vår egen Cambridge Blockbuster i 2015 og fødte en vakker lysebrun guttecria sommeren 2016. Dessverre hadde han fått seg en trøkk ved fødsel (mest sannsynlig) og vi jobbet fælt for å holde liv i han, men måtte gi slipp på han etter to uker.
  • Hege bla paret igjen med Cambridge Blockbuster i 2016, men gikk dessverre tom. Hun blir paret opp igjen med Blockbuster.
 

Fiberstatistikk

Klikk på linjen for å se rapporten:

 

Hva vi mener om Hege

Hege er supernysgjerrig! Hun kommer alltid løpende når hageslangen tas frem (for en spylings) eller det rasler i bøtta med mat..! Hun er også tøff, og passer godt på flokken!

Bjørn

 

Alpakkaforeningen

Vi er medlem av Den Norske Alpakkaforening!
www.alpakkaforeningen.no

dnalitenlogo

Kontakt oss

Telefon: 413 00 878
Epost: post@skogenalpakka.no
Adresse: Bingenveien 35, 1923 Sørum (Lillestrøm kommune)

NB: Skal du på alpakkavandring? Se adresse på www.alpakkavandring.no 

Org. nr. 991329722 MVA

Back to top